Cum funcționează sistemul Elysion Pro

Epilarea definitivă cu laser se realizează cu ajutorul aparatului denumit Elysion Pro.

Sistemul bazat pe laser diodă Elysion Pro este cel mai nou și cel mai eficient aparat de epilare definitivă, conceput de celebrul brand spaniol Cocoon Medical, cu rezultate excelente pe orice tip de piele, indiferent de perioada anului.

Spre deosebire de alte aparate sau tehnici prezente actual pe piață în vederea epilării definitive, Elysion Pro permite epilare definitivă și pe pielea bronzată sau foarte închisă la culoare.

Laserul aparatului Elysion are o putere deosebită, putând ajunge la 10J în 20 de milisecunde. Dispozitivul are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie mare cu impulsuri scurte (10J-10Hz în 20 milisecunde).
Tehnica folosită în realizarea acestui echipament se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser.

Scapă de părul nedorit din zona axilei sau inghinală, de pe brațe, picioare, spate sau piept cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii!

Non-invaziv, fără durere, fără restricții și cu rezultate excelente, Elysion Pro este certificat medical, 100% sigur, fără efecte secundare.

Aparatul Elysion Pro produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată.

Raza laser emisă este absorbită de melanină, pigmentul care dă culoare firului de păr, ceea ce determină distrugerea rădăcinii firului de păr, împiedicând astfel posibilitatea de regenerare a foliculului.

În urma acțiunii laserului diodă, pielea nu are deloc de suferit, indiferent cât de sensibilă ar fi zona tratată, fiind exclus riscul de arsuri sau iritații.

După efectuarea ședinței, aproximativ 20 – 40% din firele de păr de pe zona tratată vor cădea treptat după 2 săptămâni.

După efectuarea ședinței, aproximativ 20 – 40% din firele de păr de pe zona tratată vor cădea treptat după 2 săptămâni.

Confort maxim indiferent de zona epilată

Spot 9x9

Cu o suprafață de 81 mm², aplicatorul Elysion Pro a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului. Spre deosebire de alte dispozitive laser de pe piață, Elysion difuzează uniform energia la fiecare folosire. Laserul cu diodă are o lungime de undă mai lungă, ceea ce îi permite să ofere rezultate mult mai bune decât orice alt laser de epilare.
De asemenea, asigură o penetrare mai sigură și mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și împiedică apariția foliculitei. Fototermoliza selectivă protejează țesuturile din jur, energia termica fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Spre deosebire de alte lasere de pe piață, Elysion Pro livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire. De asemenea, acesta utilizează 2 lungimi de undă, încă o lungime de undă pt păr blond și piele sensibilă, la o frecvență de 3 Hz.

Tehnologia "Crystal Freeze"

Cocoon Medical a dezvoltat și patentat conceptul “crystal freeze”.

Acesta este un sistem de răcire pornit din vârful aplicatorului, bazat pe tehnologia TRT (timp de relaxare termică), necesar pentru a reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii.

Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră.

Mai mult decât atât, acest sistem produce o senzație plăcută pe piele, transformând epilarea definitivă într-un tratament sigur și confortabil.

Rezultatele sunt vizibile după 2 ședințe

Tehnologia utilizată de Elysion Pro ne permite să atingem rezultate extraordinare atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată sau sensibilă, în cazul persoanelor cu densitate foliculară mare și păr închis la culoare (întâlnită în general la bărbați), dar și pe zone cu fire de păr fin.

Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365 din 365 de zile, vizând toate fototipurile.


Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește epilarea definitivă, vă rugăm să ne contactați.

Vă așteptăm la epilarea permanentă de la FOX Laser Velvet pentru o piele mai catifelată și mai fină!


Programați-vă acum și profitați de oferta verii!