Tratamentul de epilare cu laser diodă Elysion Pro

Ce este tratamentul de epilare definitivă cu laser diodă?

Acest tratament de epilare definitivă cu LASER Dioda Elysion Pro este cea mai performantă procedură prin care firele de păr sunt distruse, efectul persistând câțiva ani sau chiar permanent, în funcție de reacția foliculului de păr și de puterea lui de regenerare.

Epilarea definitivă cu laser are scopul de a elimina permanent părul de pe corp sau de pe față prin folosirea energiei luminoase a laserului. Lama de ras, ceara sau aparatul epilator produc rezultate temporare și pot fi folosite pe zone relativ mici.

Dacă până acum, epilarea definitivă era dureroasă și se adresa în general persoanelor cu o structură mai groasă a firului de păr, dispozitivul de epilare cu laser diodă Elysion dă rezultate extraordinar de bune inclusiv pe pielea bronzată, în orice perioadă a anului, indiferent de structura firului de păr, fără durere.

Cui i se adresează acest tratament?

Părul nedorit este o problemă frecventă atât la femei, cât și la bărbați. Epilarea definitivă cu laser diodă se adresează tuturor persoanelor adulte, femei și bărbați, care își doresc să elimine definitiv părul din anumite zone ale corpului sau de pe față.

Rezultatele sunt vizibile după 2 ședințe. Tehnologia utilizată de Elysion Pro ne permite să atingem rezultate extraordinare atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată sau sensibilă, în cazul persoanelor cu densitate foliculară mare și păr închis la culoare (întâlnită în general la bărbați), dar și pe zone cu fire de păr fin.

Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365 din 365 de zile, vizând toate fototipurile.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro se poate face pentru orice zonă a corpului, fiind eficientă, sigură și nedureroasă.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă ?

Spre deosebire de vechile generații de sisteme de epilare precum IPL sau SPL, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro nu este dureroasă. Producătorul dispozitivului a dezvoltat și patentat un sistem de răcire care pornește din vârful aplicatorului și care reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii.

Crystal freeze asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră. Această tehnologie asigură un maxim de confort pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii.

La FOX Laser Velvet monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro durează de la 5 minute / axilă până la 1 oră full body.
Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 6-8 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni.

Rezultatele individuale pot varia, iar unii pacienți pot necesita mai multe ședințe, în funcție de cantitatea și structura firului de păr, dar și de problemele hormonale.

Este de asemenea foarte important să nu fie abandonate ședințele de epilare după primele rezultate, întrucât în maxim 1 an trebuie reluate de la capăt.

În cât timp se văd rezultatele după procedura de epilare definitivă?

În general, toți pacienții au observat rezultate chiar după prima ședință. Deoarece părul uman se dezvoltă în trei etape, anagen (creştere), catagen (repaus) şi telogen (cădere), acesta nu poate fi eliminat integral într-o singură ședință, dar se poate observa încă de la prima ședință rărirea părului în zonele tratate.

În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr.

După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 10-14 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

Pentru a păstra permanente rezultatele epilării definitive este recomandată 1 ședință de întreținere la un interval de 8 luni.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laser diodă Elysion?

Epilarea definitivă cu laser diodă nu prezintă contraindicații majore, fiind considerată de specialiști o metodă sigură de epilare. Există totuși situații în care, din motive medicale sau de siguranță, nu se recomandă epilarea cu laser.

Persoanelor cu dispozitiv metalic sau implant, celor care suferă de epilepsie, lupus sau sclerodermie le este interzisă epilarea definitivă.
De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot fi supuse acestui tratament.

Epilarea definitivă este contraindicată în cazul plăgilor deschise sau suprainfectate, a ulcerațiilor, escarelor, cicatricilor recente, a leziunilor precanceroase sau canceroase la nivel cutanat, a infecțiilor virale sau bacteriene la nivelul zonei tratate.

Este mai mult decât posibil ca în cazul unui machiaj semipermanent sau a unui tatuaj în zona tratată să nu fie indicată epilarea definitivă.

Este epilarea definitivă sigură?

Procedura de epilare definitivă cu Elysion Pro este sigură, având o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului.

Sistemul Crystal Freeze reglează temperatura automat și constant, făcând tratamentul să fie sigur 100% .

Certificarea obținută de dispozitivul Elysion Pro este printre cele mai riguroase din lume.
Se acordă greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente.

La FOX Laser Velvet folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul epilării, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitivă, epilarea cu LASER Dioda Elysion Pro este o procedură sigură, nedureroasă, care nu produce iritații sau inflamații, fiind potrivită oricărui tip de piele.

Echipamentul ultraperformant Elysion Pro funcționează pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte înalte pentru a distruge foliculul de păr, fără afectarea țesutului din jur.


Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro?

Începând cu 4 săptămâni înainte de prima ședință și pe toată durata epilării cu laser, vor fi respectate următoarele instrucțiuni:

1.

Pe zona care urmează a fi epilată cu laser nu trebuie aplicată ceară sau smuls firul de păr cu aparate de epilat sau cu penseta, cu cel puțin 4 săptămâni înainte; nu este recomandată nici crema depilatoare întrucât poate afecta calitatea rădăcinii firului de păr.
Pe toată perioada ședințelor de epilare cu laser este interzisă epilarea cu ceară.
Între ședințe se va folosi doar aparatul de ras deoarece foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.
Este interzisă absolut orice formă de smulgere a firului de păr: pensetă, electroliză etc.

2.

Înainte de a vă face programarea luați în calcul să nu fiți la menstruație sau imediat înainte de această perioadă.

3.

Înainte cu 12 - 24 ore de ședința de epilare, zona care urmează a fi epilată trebuie rasă cu lama cu grijă pentru a evita iritarea, sau rănirea zonei pe care este interzis să aplicăm laserul.
Firul de păr trebuie să fie cât mai scurt, pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina parului și nu în partea de deasupra, care se va încălzi inutil. Nu este necesar ca firul de păr să depășească suprafața pielii.

4.

Înainte de ședința de epilare definitivă este interzis consumul de medicamente fotosensibile: antiinflamatoare, antibiotice, antidepresive – în funcție de prospect și a vitaminei A.

5.

Cu 1 săptămână înainte de ședința de epilat cu laser vor fi sistate:

 • Ședințele de bronzare de orice fel (expunerea la soare, solar, bronzarea organică, aplicarea oricărui produs autobronzant sau destinat pigmentarii pielii etc.). Este recomandată evitarea expunerii la soare, pe zona epilată 3 –5 zile, înainte și după tratamentul de epilare definitivă.
 • Alte proceduri laser pe aceeași zonă. Modificarea pigmentului natural al pielii dumneavoastră va modifica răspunsul la epilarea cu laser și va îngreuna obținerea rezultatului dorit, mărind numărul de ședințe necesare pentru epilare definitivă.
 • În cazul în care ați suferit arsuri solare în zonele vizate de tratament, cu mai puțin de 1 săptămână înainte de epilare definitivă, vă rugam să ne contactați pentru a stabili împreună cu un specialist protocolul primei ședințe.

6.

Cu minim 1 săptămână înainte de ședința de epilare vor fi sistate:

 • folosirea unor creme exfoliante, cum sunt cele cu Retinol, Differin, Acid Glicolic, Alpha Hidroxizi, creme acide de orice fel;
 • efectuarea unor tratamente cosmetice de exfoliere, microdermoabraziune, tratamente pe baza de creme acide gen A-HA.

7.

Dacă trebuie să stați mult afară, expusă la soare, timp de minim 3 – 4 zile folosiți cremă de protecție solară – factor de protecție SPF 50+ pe suprafața pe care a fost făcută epilarea cu laser; repetați protejarea cu cremă SPF 50 a zonelor epilate cu laser la fiecare câteva ore.

8.

Vă rugăm ca, înainte de fiecare ședință de epilare cu laser la care vă prezentați, să evitați folosirea oricărui fel de cremă, parfum, odorizant sau orice fel de produs cosmetic sau medical în zonele pe care facem epilarea.

9.

În cazul în care, în prezent sau în trecut, ați acuzat erupții de herpes în zonele vizate de epilarea definitivă, vă rugăm să solicitați medicului dumneavoastră administrarea unui tratament medicamentos preventiv, pe care să îl urmați cu o săptămână înainte de prima ședință.

10.

Toate bijuteriile metalice trebuie scoase din zona care urmează a fi epilată.

11.

Administrarea vitaminei C cu 7 zile înainte de tratament poate ajuta.


Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește epilarea definitivă, vă rugăm să ne contactați.

Vă așteptăm la epilarea permanentă de la FOX Laser Velvet pentru o piele mai catifelată și mai fină!


Etapele procedurii

 • Zona supusă procedurii va fi curățată și dezinfectată. Dacă zona prezintă nevi pigmentari (alunițe), aceștia vor fi acoperiți cu un creion alb pentru a evita ca lumina să nu fie preluată de melanina din aceste structuri pigmentare.
 • Se introduc setările în aparat: fototipul pacientului și tipul firului de păr.
 • În timpul tratamentului, atât terapeutul, cât și pacientul vor purta ochelari de protecție.
 • Zona tratată se va acoperi cu un strat subțire de gel ecograf, care are rol de protecție pentru piele, dar și conductor pentru energia laser Impulsurile laser vor fi distribuite pe întreaga zonă, fără a fi necesare suprapunerea acestora.

Ce se întâmplă după tratament?

După tratamentul cu laser diodă, pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale, asemeni celor de după epilarea cu ceară, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72h în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive.

În cazul în care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apa termală repetat la interval de o oră pe zona tratată.
După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție.

Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele.

După prima ședința, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei, însă după un interval de 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure.
Un masaj ușor cu o mănușa exfoliantă poate accelera acest proces.
Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.


Avantajele epilării definitive Elysion Pro

 • Foliculii de păr sunt distruși în proporție de 70% după primele ședințe.
 • Căldura difuzată în firul de păr ucide folicul, astfel încât niciun alt fir de păr nu va mai crește din foliculii lezați.
 • Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală).
 • Elimină foliculita și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele.
 • Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.

Se poate realiza vara
Chiar și pe pielea bronzată și nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/după tratament.

Viteza
Acesta este unul din marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reușește să livreze impulsurile la o frecvență de 2HZ.

Timp redus de tratament
Sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale ședințelor.

Sistem de răcire controlat
Aplicatorul aparatului încorporează sistemul „Crystal Freeze”, care reglează temperatura automat și constant, astfel încât procedura de epilare este 100% sigură.


Programați-vă acum și profitați de oferta verii!